Over de auteurs

Over Erik in 't Groen

Erik in ’t Groen MSc. (1983) is voormalig bankier. Hij heeft acht jaar bij Rabobank gewerkt en heeft ervaring met veel verschillende ondernemingen. In de afgelopen jaren was hij actief als accountmanager op de afdeling Bijzonder beheer. Zodoende heeft hij veel ervaring opgedaan rondom het denken en doen van ondernemers, bankiers, investeerders en raden van commissarissen in situaties van zwaar weer.

Hij is als adviseur verbonden aan adviesbureau Kruger. Deze onderneming richt zich sinds 1988 op het oplossen van ondernemingsvraagstukken op het gebied van restructuring, corporate finance en interim-management. Erik studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam en bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit. Naast zijn werk is hij ook op maatschappelijk gebied actief.

Erik staat bekend als iemand die complexe financiële vraagstukken snel weet te doorgronden om deze vervolgens te vertalen naar praktische oplossingen. Als bevlogen spreker geeft hij trainingen op het gebied van turnarounds, zowel voor ondernemers als voor bankiers. Dit boek is door hem op persoonlijke titel geschreven.Terug